Chitară Pentru Copii

Chitară Pentru Copii

Cursul de chitară de la after school Young Academics din Sector 1 București se adresează tuturor copiilor, nu doar celor din after school-ul nostru.

De la ritmuri clasice la cele moderne, la flamenco, chitara este un instrument ce propune o călătorie interesantă în lumea muzicii.
Ce vor învăța copiii?
În cadrul lecțiilor de chitară pentru începători se învață noțiunile de bază ce țin de notele muzicale și ritm, dar și acorduri folosite uzual, tehnică instrumentală de bază. Pe parcurs, când se trece la un nivel intermediar, se va putea aborda un repertoriu de piese în deplin acord cu nivelul de studiu, urmărindu-se atingerea unui nivel de performanță avansat.
Lecțiile de pian sunt susținute de către profesori de specialitate și sunt însoțite de ore suplimentare de teoria muzicii. Acest aspect este foarte important, ținând cont de faptul că limbajul muzical este asemenea unui alt alfabet ce trebuie descoperit, învățat și utilizat până la nivel de artă. Modulul instrumental de chitară va fi integrat în proiectul ORCHESTRA COPIILOR.
Leave a comment