afterschool_sector1_bucuresti
De ce să alegeți Young Academics – After School?
 • Un mediu sigur, curat și atractiv
 • Cadre didactice empatice și cu experiență bogată
 • Mâncare sănătoasă și gustoasă
 • Spații ample pentru studiu și joacă
 • Curte generoasă
 • Numeroase cursuri opționale
 • Evaluare semestrială gratuită a copiilor
 • Reduceri pentru cel de-al doilea copil din familie
 • Grupe de vârstă pentru elevi clasa 0-4
 • Vizite la muzee și expoziții
 • Ieșiri în parc
 • Excursii și tabere
 • Spectacole de teatru și film
 • Transport de la școală, pe o rază de 3km

Young Academics are un număr limitat de locuri și cadre didactice cu o pregătire amplă și experiență bogată. Prin grupele restrânse asigurăm atât un proces de învățare eficient cât și o foarte bună cunoaștere reciprocă și comunicare.

Young Academics primește copii începând cu vârsta de șase ani, în limita locurilor disponibile, asigură transportul pe o rază de 3 km de la școală spre after-school și oferă reduceri pentru cel de-al doilea sau cel de-al treilea copil din familie înscris aici. De asemenea oferim și programul Școala de vară București.

Locația noastră

Despre noi

After School Sector 1: Young Academics este un centru de educație și activități recreative de tip after-school care pune copiii și pasiunile lor pe primul loc, oferind un mediu sigur în care cei mici să se dezvolte armonios, să mănânce sănătos și gustos, și, mai ales, să învețe de plăcere.

Echipa YOUNG ACADEMICS își propune să vină în sprijinul părinților care își doresc pentru copiii lor o educație deschisă și asumată.

Credem cu tărie că atunci când copiii cresc explorând o cât mai largă paletă educațională, își vor putea descoperi și dezvolta talentele și abilitățile. Acest fapt poate avea ca efect identificarea domeniului de activitate în care se vor simți valorizați și în care s-ar putea dezvolta cu succes și mai târziu ca adulți.

Aici se află cheia noastră și într-o astfel de viziune am dezvoltat acest centru educațional.

Pachetele educaționale oferă și dotările necesare pentru o diversitate de explorare în diverse domenii ale cunoașterii artistice, științifice, prin promovarea conceptului 

 

Educație prin Dezvoltare Artistică și Științifică

La o prima expunere, ideea de after school pare a fi cuprinzătoare. Un loc unde copiii vin după școală, mănâncă și își fac temele.

Centrul after school Young Academics extinde aria de experimentare și aduce în incinta acestuia:

 • instrumente muzicale (la dispoziția copiilor),
 • dotări specifice domeniului IT,
 • platforme educaționale interactive
 • alte elemente din domenii conexe dezvoltării abilităților copiilor.

Dascălii noștri sunt profesioniști cu dăruire care își propun să deschidă copiilor porțile imaginației, creativității, dorința de a experimenta și a descoperi.

Educație prin Dezvoltare Personală

Construirea unei structuri psiho-emoționale puternice bazată pe încrederea în propriile forțe dar și gândirea pozitiv creatoare, sunt prioritare și tocmai de aceea propunem module de lucru pentru dezvoltare personală și emoțională pentru a fi integrate în activitatea copiilor.

În fuga noastră disperată după soluţii pentru a fi cât mai bine poziționați în viaţă, în societate, alergăm de atâtea ori să le oferim copiilor totul ușor. Vrem să le găsim cel mai bun profesor, cea mai bună școală, căutăm justificări și poate și vinovați. 
Uităm să le dăruim spațiul atât de necesar pentru a-și asuma anumite demersuri, pentru a-și cultiva curiozitatea și nu în ultimul rând pentru a depune efort personal și a deveni motivați.

Copiii noștri au nevoie de o varietate mare de experiențe, pentru a-și întări mecanismul motivațional și pentru a înțelege că a reuși nu este întotdeauna egal cu a câștiga. Insuccesul nu este o pierdere ci o experiență. Astfel vor prețui cu adevărat lucrul obținut prin efort propriu și în acest mod vor reuși să-și creeze repere valorice oneste, dar mai important își vor construi rezerve rezonabile de așteptare și realizare. 

Educație prin Dezvoltare Emoțională

Nu vrem să creştem copii de carton, cu capul mare şi inimi în derivă. Excesul acesta de coajă, de bine ambalat, de lucios dar cu puțin conținut al societății noastre, poate duce la apariția unor generaţii de adulţi care nu vor ști să se găsească pe sine, care vor locui în clişeele reuşitei, în tiparele apreciative ale vecinilor, în frica de a nu fi în pas cu restul lumii, sau cu frică de a fi DIFERIT, neștiind că UNICITATEA este esența fiecărei ființe umane.

Este nevoie de visare, de creativitate, de relaxare, de imaginație și de inspirație pentru a deveni CURAJOȘI. Noi trebuie să remodelăm coloana vertebrală a acestei nații. Copiii noștri trebuie să fie CURAJOȘI și PUTERNICI în BINE. Datoria noastră este aceea de a le crea condițiile necesare pentru a-și exersa curajul, onoarea, puterea și toate acele calități cu care generația lor este înzestrată.

În Centrul Educațional YOUNG ACADEMICS ne propunem să creem o oază de inspirație. Am pornit de la ideea că fiecare copil are nevoie să descopere ce îl face fericit: poate să cânte la un instrument sau să picteze, să citească, să compună poezii, să exploreze domeniul tehnologiei, etc. Dar pentru ca un copil să descopere bucuria de a parcurge un anumit drum, cineva trebuie să-i povestească de existența lui și să-l ajute să facă primii pași. 

De asemenea, dacă ești interesat de o școală de vară București, poți găsi în această pagină mai multe detalii despre programul nostru de vară.

Unicitatea proiectului YOUNG ACADEMICS constă în dezvoltarea unor centre educaționale hiper-specializate, organizate pe domenii de competență, care vor permite, atât copiilor cât și părinților, să opteze în mod conștient și justificat pentru un anumit domeniu de specializare, astfel încât pregătirea obținută să susțină viitorul adolescent.
La Young Academics ne facem temele așa cum trebuie
Prin proiectul Young Academics, vă îndemnăm să susțineți o educație deschisă.

Echipa Noastră

Fă Cunoștință cu Echipa Noastră Dedicată

Ana-Maria

Psiholog

Raluca

Învățător

Alții despre noi

Știrile PRO-TV

Cursuri de Yoga sau de Antreprenoriat Pentru Cei Mici

Alist Magazine

YOUNG ACADEMICS, locul unde copiii tăi se simt ca acasă

DC News

After School - Totul Despre Concept

Tu în Centru

Un after school de excepție, așa cum merită copilul tău