Despre noi

After School Sector 1: Young Academics este un centru de educație și activități recreative de tip after-school care pune copiii și pasiunile lor pe primul loc, oferind un mediu sigur în care cei mici să se dezvolte armonios, să mănânce sănătos și gustos, și, mai ales, să învețe de plăcere.

Echipa YOUNG ACADEMICS isi propune să vină în sprijinul părintilor care își doresc pentru copiii lor o educație deschisă și asumată. Credem cu tărie ca atunci când copiii cresc explorând o cât mai largă paletă educațională, își vor putea descoperi și dezvolta talentele și abilitățile . Acest fapt poate avea ca efect identificarea domeniului de activitate în care se vor simți valorizati și în care s-ar putea dezvolta cu succes si mai tarziu ca adulti. 

Aici se afla cheia noastră și într-o astfel de viziune am dezvoltat acest centru educațional. Pachetele educaționale oferă și dotările necesare pentru o diversitate de explorare în diverse domenii ale cunoașterii artistice, științifice, prin promovarea conceptului

La o prima expunere, ideea de after school pare a fi cuprinzatoare. Un loc unde copiii vin dupa scoala , mananca si isi fac temele.

Centrul after school Young Academics extinde aria de experimentare si aduce in incinta acestui sediu instrumente muzicale ( la dispozitia copiilor), dotări specifice domeniului IT, platforme educationale interactive si alte elemente din domenii conexe dezvoltării abilităților copiilor. Dascălii noștri sunt profesioniști cu daruire care isi propun sa deschida copiilor portile imaginatiei, creativitatii dorința de a experimenta si descoperi.

Construirea unei structuri psiho emotionale puternice bazata pe increderea in propriile forțe dar și gandirea pozitiv creatoare, sunt prioitare si tocmai de aceea propunem module de lucru pentru dezvoltare personala si emoțională pentru a fi integrate in activitatea copiilor.

În fuga noastră disperată după soluţii pentru a fi cat mai bine pozitionati in viaţă, in societete, alergam de atatea ori sa le oferim copiilor totul usor. Vrem sa le gasim cel mai bun profesor, cea mai buna scoala, cautam justificari si poate si vinovati. 
Uitam sa le daruim spatiul atat de necesar pentru a-si asuma aumite demersuri, pentru a-si cultiva curiozitatea si nu in ultimul rand pentru a depune efort personal si a deveni motivate.

Copiii nostri au nevoie de o varietate mare de experiente, pentru a-si intari mecanismul motivational si pentru a intelege ca a reusi nu este intodeauna egal cu a castiga. Insuccesul, nu este o pierdere ci o experienta. Astfel vor pretui cu adevarat lucrul obtinut prin efort propriu si in acest mod vor reusi sa-si creeze si repere valorice oneste, dar mai important isi vor contsrui rezerve rezonabile de asteptare si realizare. Pe aceste lucruri punem accesnt si in cadrul activitatilor Summer School – Scoala de vara Bucuresti.

Nu vrem sa creştem copii de carton, cu capul mare şi inimi în derivă. Excesul acesta de coajă, de bine ambalat, de lucios dar cu putin continut al societati noastre poate duce la aparitia unor generaţii de adulţi care nu vor sti sa se găsească pe sine care vor locui în clişeele reuşitei, în tiparele apreciative ale vecinilor, în frica de a nu fi în pas cu restul lumii, sau cu frica de a fi DIFERIT nestiind ca UNICITATEA este esenta fiecarei fiinte umane. Pe aceste lucruri punem accent si in programele Summer School – Scoala de vara Bucuresti.

Este nevoie de visare, de creativitate,de relaxare, de imaginatie si de inspiratie pentru a deveni CURAJOSI. Noi trebuie sa remodelam coloana vertebrala a acestei natii. Copiii nostri trebuie sa fie CURAJOSI si PUTERNICI in BINE. Datoria noastra este aceea de a le crea conditiile necesare pentru a-si exersa curajul, onoarea, puterea si toate acele calitati cu care generatia lor este inzestrata.

In Centrul Educational YOUNG ACADEMICS ne propunem sa creem o oaza de inspiratie. Am pornit de la idea ca fiecare copil are nevoie sa descopere ce il face fericit: poate sa cante la un instrument, sau sa picteze,sau sa citeasca, sa compuna poezii, să exploreze domeniul tehnologiei,etc. Dar pentru ca un copil sa descopere bucuria de a parcurge un anumit drum, cineva trebuie sa-i povesteasca de existenta lui si sa-l ajute sa faca primii pasi. De asemenea, daca esti interesat de o scoala de vara Bucuresti, poti gasi in aceasta pagina mai multe detalii despre programele noastre.

Unicitatea proiectului YOUNG ACADEMICS consta in dezvoltarea unor centre educationale hiperspecializate, organizate pe domenii de competenta, care vor permite atat copiilor, cat si parintilor sa opteze in mod constient si justificat pentru un anumit domeniu de specializare, astfel incat pregatirea obtinuta sa sustina viitorul adolescent.
La Young Academics ne facem temele asa cum trebuie
Prin proiectul Young Academics, va indemnam sa sustineti o educatie deschisa.

Young Academics are un numar limitat de locuri si cadre didactice cu o pregatire ampla si experienta bogata. Prin grupele restranse asiguram atat un proces de invatare eficient cat si o foarte buna cunoastere reciproca si comunicare

Young Academics primește copii începând cu vârsta de șase ani, în limita locurilor disponibile, asigură transportul pe o rază de 3km de la școală spre after-school și oferă reduceri pentru cel de-a doilea sau cel de-al treilea copil din familie înscris aici. Scoala de vara Bucuresti.

De ce să alegeți Young Academics?
 • Un mediu sigur, curat și atractiv
 • Cadre didactice empatice și cu experiență bogată
 • Mâncare sănătoasă și gustoasă
 • Spații ample pentru studiu și joacă
 • Curte generoasă
 • Numeroase cursuri opționale
 • Evaluare semestrială gratuită a copiilor
 • Reduceri pentru cel de-al doilea copil din familie
 • Grupe de vârstă pentru elevi clasa 0-4
 • Vizite la muzee și expoziții
 • Ieșiri în parc
 • Excursii și tabere
 • Spectacole de teatru și film
 • Transport de la școală, pe o rază de 3km

Echipa noastră

Fă cunoștință cu echipa noastră dedicată

Adriana Mitu

Facilitator de programe destinate dezvoltării cognitiv-emoționale a copiilor și adolescenților

Ioana

Profesor de arte

Mihaela

Profesor de sah

Ana

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZA

Maria

Invatator

Andreea

Invatator

Ramona

Profesor de limba germana

Altii despre noi

Stirile PRO-TV

Cursuri de yoga sau antreprenoriat pentru cei mici.

Alist Magazine

YOUNG ACADEMICS, locul unde copiii tăi se simt ca acasa

DC News

Raluca Purcărea, totul despre concept

Tu in centru

Un after school de exceptie, asa cum merita copilul tau