After School Școala 170 Geo Bogza

Zona Domenii - 1 Mai, Sector 1 - Bucuresti

Program after school pentru elevii ce invata in cliclul primar la Scoala 170 Geo Bogza din Sector 1, Bucuresti

Despre programul After School pentru elevii din Scoala 170 Geo Bogza

After School Scoala 170 ? Te gândești ce este un curs de after school ?Noi îți putem da un răspuns foarte simplu și cumprinzător! Un program de after school este un program de a educa copiii suplimentar față de educația primită în cadrul școlii. Părinții ce aleg un program de after school scoala 170 Geo Bogza au mai multe motive: din lipsă de timp pentru a-i oferi o educație adecvată copilului său, din cauza locului de muncă sau din cauza celui mai des întâlnit motiv acela de a oferi o educație cât mai bună și cât mai calitativă copilului său.


Este copilul tău este inscris la Scoala 170 GEO BOGZA ? Daca da, atunci trebuie să verifici oferta noastră!

Dacă căutați „After School Sector 1” sau un „After School București” o sa gasiti si Young Academics, un centru de educatie ce propune o ofertă diversificată pentru fiecare stagiu al copilului dumneavoastră oferind servicii de o calitate superioară și profesori care oferă posibilitatea elevilor de a se dezvolta armonios beneficiind în același timp de o educație la standarde internaționale.

Noi avem următoarea ofertă pentru copiii din clasele primare care studiează la Scoala 170 Geo Bogza si vor sa vina la Young Academics After School Sector 1:
     1. Pentru clasele I-IV Pachetul ACADEMICS – acesta are program de preluare la orele 11:30 și finalizare la orele 18:30. Prețul acestui program este de 1250 lei și este structurat pe diverse activități pe care le puteti studia mai jos.      2. Copii din cadrul grupei pregătitoare pot beneficia de pachetul pachetul YOUNG . Programul pentru acest tip de abonament este între 11:30 și 18:30. Pentru a înscrie copilul la acest tip de educație trebuie achitat prețul de 1150 lei. 
     3. Copii din clasele I-TV – pot beneficia de pachetul MINI cu program disponibil între 11:30 – 16:30. Pachetul este unul standard prețul fiind de 1100 Lei. În cadrul acestui pachet sunt incluse următoarele: masa (două mese), transportul precum și efectuarea temelor cu copiii. 
     4. Pachetul Study & Play este disponibil pentru clasele Pregatitoare 0 – IV – având un preț de 1000 Lei.

 

Pachete After School Young Academics
Pachete After School Young Academics anul scolar 2018-2019

     Click aici pentru a studia oferta generala a programului After School din cadrul Young Academics

       Vă invităm să vizualizați toate beneficiile pe care un program after school le poate oferi copilului dumneavoastră. Un after school din apropierea scolii Geo Bogza este cea mai bună investiție pe care o puteți face pentru copilul dumneavoastră. 

   Dacă nu știi ce pachet este potrivit pentru micuțul tău sau nu știi detalii legate de educația pe care o oferim sau pe care dorești să o oferi acestuia te așteptăm să ne contactezi negreșit!

Ai grijă de educatia copilului tau impreuna cu Young Academics

       Toate statisticile arată că românia este o țară bogată cu o resursă umană foarte bună însă cu un system educațional ce lasă de dorit, aflându-se aproape la coada Europei când vine vorba de formare, cursuri sau de educație în general.
Termenul de educația ar trebui să fie pe buzele părinților încă de când copilul nu este născut pentru a-i asigura un viitor pe măsură. Ca și părinte ești responsabil de educația pe care o primește copilul tău precum și de mentalitatea pe care acesta și-o formează în timp. Familia are un rol primordial în educația copilului și în mâna acesteia este destinul unui copil.

Acum noi îți adresăm următoarea întrebare: Tu, ca parinte, nu dorești să-i oferi copilului tău cea mai bună educație? Ce faci în situația în care educația nu se ridică la așteptările tale de părinte?
Copiii la finalul ciclului educațional trebuie să rămână cu cât mai multe cunoștințe care-i pregătesc pentru viață și pentru lecțiile care vor urma în viața lor. Cu cât mai efecientă este școala sau cursurile ce i se oferă copilului cu atât copilul o să fie mai informat despre viață și mai educat.
Societatea s-a schimbat foarte mult în ultimii zeci de ani, de aceea trebuie să fim conectați cu ultimele tehnologii și să oferim copiilor o educație de care se vor putea folosi în viitor.

Istoricul Scolii 170 Geo Bogza

      Despre aceasta scoala putem spune că și-a început activitatea în urmă cu aproape un secol, mai exact în luna August a anului 1872. Pe parcursul timpului această școală a avut mai multe denumiri și a avut sucursale în timpul domniei domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Începând cu anul 1910 – Școala nr. 170 „Geo Bogza” a fost transformată din școală de băieți „Scoala primară de baieți nr. 29 Iordache Golescu” în centru luând denumirea oficială de „Centrul Practic nr. 1”, fiind mai mult un centru experimental pe țară și educând elevii din clasele V-VII.
Ulterior din se introduc și clasele primare începând cu anul 1946 iar în anul 1949 centrul se desființează și devine Școala elementară de băieți nr. 5 ulterior în anul 1953 poartă denumirea de Școala de 7 ani nr. 170 și într-un final din anul 1993 aceasta primește numele oficial pe care îl are și în ziua de astăzi – Școala nr. 170 „Geo Bogza”. Istoric preluat de pe site-ul official al scolii nr. 170 Geo Bogza

       Elevii Şcolii nr. 170 „Geo Bogza” au rezultate remarcabile aceasta fiind una dintre școlile de top din București. Părinții optează și pentru after school Sector 1 pentru a suplimenta educația primită de copii însă și pentru a le dezvolta alte abilități pe care nu le pot întreprinde pe parcusul școlii.

Young Academics

STR. AVIATOR MAIOR ȘTEFAN SĂNĂTESCU NR. 5, SECT 1, BUCUREȘTI
Bucuresti, Sector 1 010121
Romania
Telefon: 0755 095 974
Email: contact@youngacademics.ro

Luni08:00 - 18:00
Marti08:00 - 18:00
Miercuri08:00 - 18:00
Joi08:00 - 18:00
Vineri08:00 - 18:00
SambataÎnchis
DuminicaÎnchis