ȘCOALA DE VARĂ

PROGRAMUL ”ACADEMIA ROMÂNILOR DE POVESTE”

 

Alege tema potrivită și înscrie copilul la Școală de Vară Young Academics pentru a cunoaște români de seamă care au făcut istorie sau care au schimbat lumea prin descoperirile sau reușitele lor!

Programul îmbină ateliere de cunoaștere, de informare, de descoperire prin experimente, de bricolaj, prin învățare contextuală – prin vizite la muzee, în parcuri, în aer liber.

Dorim să facem cât mai mult sport și să ne bucurăm cât mai mult de natură – integrăm activități sportive și recreative în program, parkour, treasure hunt, plimbări, explorări, vizite, drumeții și excursii de o zi.

Ne preocupam și  de temele de vacanță sau de lecturile suplimentare într-un mediu plăcut învățării, relaxării și având sprijinul profesorilor specializați.

Ca să fim pregătiți în cazul în care ne vom întâlni cu turiști străini în plimbările noastre, vom organiza cursuri de limbi străine – engleză, germană sau franceză – ca în timpul anului școlar – pe grupe minime de 5 elevi, o dată sau de două ori pe săptămână. (Aceste cursuri implică costuri suplimentare).

Dacă ai un talent deosebit pe care vrei să îl fructifici pentru copilul tău alături de profesori de specialitate, îl poți înscrie la unul dintre opționalele noastre: pictură, chitară sau pian, șah, dans modern. (Aceste cursuri implică costuri suplimentare).

Ne aventurăm cu ochi de turiști în fiecare miercuri în “jugla” orașului București pentru a cunoaște toate muzeele, casele memoriale, parcurile de aventură sau istorice, clădirile arhitecturale importante și multe altele. O să petrecem timp și pe la terase unde servim limonade și înghețate delicioase.

În fiecare vineri, o dată la două săptămâni ieșim din București pentru a cunoaște împrejurimile mai apropiate sau mai îndepărtate ca experiența de învățare să fie cât mai autentică: vom căuta orașe reprezentative pentru temele alese sau locuri unde distracția pentru copii este garantată. Pentru sportivi pregătim drumeții la munte și multe alte activități pline de energie!

 

Programul ”ACADEMIA ROMÂNILOR DE POVESTE” oferit de Școala de Vară Young Academics este organizat pe săptămâni tematice.
În cadrul fiecărei săptămâni ne propunem să organizăm o vizită, o ieșire sau o excursie potrivită pentru tema propusă, astfel încât învățarea și cunoașterea să fie cât mai globală.

Programul zilei la ”ACADEMIA ROMÂNILOR DE POVESTE” se va desfășura de luni până vineri între orele 8:30 – 18:00 astfel:

Programul ”ACADEMIA ROMÂNILOR DE POVESTE” din cadrul Școlii de Vară Young Academics se adresează tuturor copiilor dornici de aventură și pofticioși de cultură! Vă invităm să învățăm și să ne bucurăm împreună!

Prețuri Școala de Vară Young Academics