ȘCOALA DE VARĂ

VARA EXPLORATORILOR LA AFTERSCHOOL YOUNG ACADEMICS

19 iunie - 31 august 2023

 

Îndrăznește: vino alături de noi să fii explorator! 

Acum, propunem un timp al Vacanței. În care să vii, să te întâlnești cu poveștile, cu aventura,cu natura cu jocul, cu prietenii tăi vechi sau noi. Îndrăznește!

Și pentru că avem Timp, vom face totul pe-ndelete. Adică vii de dimineață la noi (la cât vrei tu pentru că în vacanță e și timpul trezitului târziu), ne mâncăm pachețelul adus de acasă și mai tragem o porție bine merită de joacă liberă în parc până pe la ora prânzului. 

 

 

Cu ce ne vom ocupa Timpul? Lucrăm pe o anumită Temă în care vom realiza jurnale vizuale, dramatizări de povești cu multă joacă și jocuri teatrale, dar și cu a-ți spune propria poveste despre meseria pe care dorești să o faci în viitor, arătându-ne Pasiunile tale. 

Poveştile fac parte din viaţa noastră, ne înconjoară, ne fac viaţa mai frumoasă. Vrem să cunoaștem povestea cartierului DOMENII plimbându-ne pe străzile cartierului, observând arhitectura caselor, planul de urbanism al cartierului, învățăm să ne orientăm pe hartă, să cerem sau să oferim indicații despre obiective și să ne implicăm în viața comunității cartierului. Vom face vizite la piață, la poștă, la muzeele din cartier sau din apropiere. Ca niște adevărați ”CIREȘARI” exploratori!

Pasionații de călătorii să își pregătească rucsacul de excursioniști exploratori pentru zilele de Excursie pe care le vom organiza în lunile iulie și august. După ce stabilim detaliile, dezvăluim datele și locațiile! 

Pe vremuri, copiii stăteau pe afară de dimineață până-n seară. Dacă nu vom avea o vreme prea caniculară, dar nici prea pretențioasă și ploioasă, dorim să petrecem 1 zi / săptămână într-unul din parcurile din apropiere. Ne dăm întâlnire de dimineață, direct în parc și vom sta cât e ziua de lungăăăăăă. Desigur, masa de prânz va fi asigurată de noi cât să poată fi mâncată ”la iarbă verde.” Poți veni cu bicicleta sau trotineta, mingea, coarda sau elasticul! Îndrăznește să fii ”mai sus, mai rapid, mai puternic!”

Vino să petrecti vara alături de noi și distracția va fi în toi!

Denumirile atelierelor pregătite pentru exploratori, mai jos. 

 

 

Cum vrem să ne ocupăm în detaliu de organizare, înscrierea este importantă și se face la numărul de telefon 0755.095.974 sau pe e-mail la contact@youngacademics.ro

 

Prețul Școlii de Vară din acest an este de 550 lei pe săptămână sau 2000 lei pe lună, cu masa inclusă.