ȘCOALA DE VARĂ

CĂLĂTORIA PRIN COLȚURILE MINȚII

01 IULIE - 30 AUGUST 2024

Afterschool-YoungAcademics_Scoala-de-Vara
Descoperă-ți mintea!
În fiecare colț al minții noastre, se ascunde un univers de posibilități!

Vara aceasta la Young Academics AfterSchool va fi o călătorie captivantă prin colțurile minții și ale inimii. Ne vom lăsa purtați de imaginație și curiozitate, explorând teme fascinante prin jurnale vizuale, dramatizări de povești și multă joacă. Ne vom juca, vom râde și vom învăța să ne spunem propria poveste, descoperindu-ne pasiunile și visurile pentru viitor.

Pe parcursul celor două luni de vară, am pregătit o serie de activități captivante, fiecare săptămână fiind dedicată îmbogățirii unui aspect specific al inteligenței copiilor. Iată ce vă așteaptă:

 

La Young Academics AfterSchool, vara aceasta te invităm să explorezi colțurile minții tale, să descoperi lucruri noi și să te bucuri de activități captivante. Fie că îți dezvolți inteligența muzicală cu MUZICANȚII DIN CIRESARII, pătrunzi tainele logicii și strategiei ca un adevărat GENIU, te rătăcești în labirinturi fascinante, sau descoperi magia cuvintelor, te așteptăm să te alături aventurii noastre.

Hai să îți explorezi mișcările, să devii un maestru al coordonării și să înțelegi frumusețea naturii ca un adevărat EXPLORATOR ENTUZIAST. Îți vei face prieteni noi, vei lucra în echipă și vei descoperi ce înseamnă să fii un COECHIPIER DE NĂDEJDE. Și nu în ultimul rând, vei porni într-o călătorie de auto-descoperire, explorându-ți magia interioară ca un CĂUTĂTOR veritabil.

Hai să profităm de timpul pe care îl avem, să ne bucurăm de fiecare moment și să trăim vacanța aceasta din plin!

Te așteptăm cu brațele deschise să îți creezi amintiri de neuitat alături de noi!

 

Cum vrem să ne ocupăm în detaliu de organizare, înscrierea este importantă și se face la numărul de telefon 0755.095.974 sau pe e-mail la contact@youngacademics.ro

 

Prețul Școlii de Vară 2024 este de 600 lei pe săptămână sau 2400 lei pe lună, cu masa inclusă.