After School Liceul Nicolae Iorga

Zona Domenii - 1 Mai, Sector 1 - Bucuresti

Program after school pentru elevii ce invata in cliclul primar la Liceul Nicolae Iorga din Sector 1, Bucuresti

Despre programul After School pentru elevii ciclului primar din liceul Nicolae Iorga

O alternativă excelentă pentru copiii ce învață în carul Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” este programul pentru After School Liceul Nicolae Iorga oferit de către Young Academics. Un pachet educational de after school bine gandit, poate aduce beneficii copilului stimulând creativitatea și nevoia de cunoaștere a acestuia.

Dacă căutați „After School Sector 1” sau un „After School București” o sa gasiti si Young Academics, un centru de educatie ce propune o ofertă diversificată pentru fiecare stagiu al copilului dumneavoastră oferind servicii de o calitate superioară și profesori care oferă posibilitatea elevilor de a se dezvolta armonios beneficiind în același timp de o educație la standarde internaționale.

Young Academics are următoarea ofertă pentru copiii din clasele primare care studiează în cadrul Liceului Nicolae Iorga si vor sa vina la Young Academics After School Sector 1:
     1. Pentru clasele I-IV Pachetul AFTER SCHOOL ACADEMICS având program între 11:30 și 18:30 la prețul de 1150 lei ce cuprinde diverse activități menite să sprijine copilul în continuarea cursurilor și să-i dezvolte abilitățile creative. (Include transport, gustare, masă de prânz, club de literatura, Limba și Literatura Engleză precum și alte activități ce pregătesc copilul pentru dezvoltare).
     2. Pachet AFTER SCHOOL Young disponibil pentru copiii din grupa pregatitoare având program între 11:30 și 18:30 la prețul de 1050 lei acesta îmbinând mai multe tipuri de cluburi pentru copii ce le stimulează imaginația și-i pregătește pentru a face față cu brio activităților viitoare din cadrul cursurilor pe care le vor urma.
     3. Pachetul SCHOOL Mini pentru copiii din clasele I-IV ce dispune de un program între 11:30 – 16:30 prețul acestuia fiind de 1000 Lei. Pachetul fiind unul standard cuprinzând transportul, efectuarea temelor, masă de prânz și gustare.
     4. Pachet Study & Play disponibil pentru clasele Pregatitoare 0 – IV – având un preț de 950 Lei.

 

! Oferta YOUNG ACADEMICS prezentata mai sus este special creata pentru elevii din liceul Nicolae Iorga !!!
     Click aici pentru a studia oferta generala a programului After School din cadrul Young Academics

    Vă invităm să vizualizați toate beneficiile pe care un program after school le poate oferi copilului dumneavoastră. Un after school din apropierea Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” este cea mai bună investiție pe care o puteți face pentru copilul dumneavoastră.

Dacă nu sunteti convinsi de pachetele noastre pentru After School Liceul Nicolae Iorga vă invităm pe site-ul nostru să studiați cât mai în amănunt toate detaliile ofertelor.

Ce este mai exact un program de after school?

Un program de after school sunt cursuri organizate în cadrul cărora tinerii pot participa în afara programului sau după terminarea programului unei școli de stat sau private. Din varii motive părinții optează pentru un program de after school pentru copii lor. Motivele pot varia de la lipsa timpului, dorința de aprofundare pentru copil, dorința de a fi îndrumat de un profesor cu experiență mult mai mare sau chiar lipsa unui loc unde a lasa copii până când părintele se întoarce de la muncă.

Istoric Liceul Nicolae Yorga

Înființat în anul 1928 sub numele de Școala Mixtă numarul 4 “Sandu Aldea”, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” este poziționat într-o zonă cu un trafic foarte mare, mai exact pe Bulevardul Ion Mihalache (fost 1 Mai), numarul 126, sector 1, Bucuresti fiind unul dintre principalele bulevarde centrale ce leagă străzile principale din București de catre centrul capitalei și anume Piața Victoriei.

Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” își are orginile vechi din cadrul Moșiei Herăstrău ce a fost parcelată încă din anul 1916 în suprafață toatală de 7 hectare, proiect ce a fost aprobat în anul 1923 și pus în funcțiune ca școală primară în anul 1928. Între anii 1928 – 1949 acesta a funcționat sub numele de Școală primară mixtă  apoi funcționând între anii 1949 – 1959 sub numele de Școală Elementară  Nr. 4 “Parcul Domeniilor”. Din anul 1959 și până în anul 1990 acesta a schimbat mai multe denumiri în funcție de perioadele vremii și anume: 1959 – 1963 – Școala Medie nr. 32 Filimon Sârbu, 1963 – 1965 – Școala Medie Mixtă nr. 32, 1965 – 1966 – Școala Medie nr. 32, 1966 – 1973 – Liceul nr. 32, 1973 – 1979 – Școala Generală nr. 172, 1979 – 1989 – Școla Generală nr. 172, 1989 – 1990 – Școala cu clasele I-X nr. 172, iar în final luând numele din anul 1990 de Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”.

Rezultatele liceului Nicolae Yorga

Pe parcursul vremii Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” s-a dovedit a fi un liceu de mare prestigiu datorită tuturor elevilor pe care i-a instruit, a rezultatelor acestora precum și a profesorilor cu experiență vastă ce fac din acesta unul dintre cele mai bune licee din București. Acesta dispune de laboratoare de ultimă generație, bibliotecă cu peste 12,000 de volume ce sunt puse la disponibiliatea elevilor, săli de clasă dotate cu calculatoare, conexiune la internet,  săli pentru sport precum și săli pentru acordare de servicii medicale și consiliere în carieră și nu numai.

Școala este foarte importantă când vine vorba de formarea unui copil pentru adolescență și pentru viață în general. Elevii ce au urmat cursurile Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”  au ajuns în funcții de conducere la diverse instituții ale statului în România sau chiar în cadrul instituțiilor mari din stăinătate. În afara programelor pe care liceul le oferă, cursuri, concursuri, o parte din elevi au ales și programe de after school pentru a continua și aprofunda ceea ce au învățat la liceu.

Young Academics

STR. AVIATOR MAIOR ȘTEFAN SĂNĂTESCU NR. 5, SECT 1, BUCUREȘTI
Bucuresti, Sector 1 010121
Romania
Telefon: 0755 095 974
Email: contact@youngacademics.ro

Luni08:00 - 18:00
Marti08:00 - 18:00
Miercuri08:00 - 18:00
Joi08:00 - 18:00
Vineri08:00 - 18:00
SambataÎnchis
DuminicaÎnchis