AFTER SCHOOL
YOUNG ACADEMICS
Reduceri Extra:
5% pentru al doilea copil din familie frate/soră
5% reducere pentru client venit prin recomandarea dumneavoastră și înscris

Te invităm să stai o zi sau două cu noi, pentru a fi sigur(ă) că suntem pe placul tău și al copilului tău, timp în care vei plăti doar mesele celui mic.
! in limita locurilor disponibile

Metodologia și viziunea YOUNG ACADEMICS se formează și se conturează în fiecare zi!

Prin parcurgerea programei specifice YOUNG ACADEMICS și a conținuturilor special alese și gândite pe baza nevoilor și așteptărilor elevilor care ne trec pragul, formăm următoarele competențe cheie:
- învățăm să învățăm și să comunicăm cu cei din jur, adulți sau copii, cunoscuți sau necunoscuți;
- formăm și aplicăm cunoștințe teoretice, dar mai ales practice în matematică, științe și tehnologii;
- digitalizăm învățarea și extindem cunoașterea fără limite de timp și spațiu cu ajutorul internetului și a mijloacelor tehnologice;
- ne implicăm civic și social în viața comunității YOUNG ACADEMICS în interior, dar și către exterior, în viața școlii, a cartierului, a orașului sau de ce nu a planetei?
- cultivăm spiritul de inițiativă și antreprenoriat, aplicând principii de lucru în echipă, leadership și coaching educațional;
- descoperim și hrănim talente, pasiuni, abilități necesare viitoarelor meserii;
- apreciem frumosul, arta și cultura din România și din lume;
- călătorim către sine exprimând emoții, sentimente, gânduri și manifestând interes pentru autocunoaștere;
- avem preocupări diverse pentru îmbunătățirea calității vieții fizice, psihice, emoționale, a noastră, a familiei, a colegilor sau prietenilor.

EDUCĂM ELEVI CU PERSONALITATE, ÎI AJUTĂM SĂ INDEPENDENȚI ȘI AUTONOMI, SĂ ÎȘI CUNOASCĂ ȘI CONTROLEZE EMOȚII ȘI SĂ SE INTEGREZE ÎN MICA LOR SOCIETATE, FĂC NDU-ȘI MULȚI PRIETENI LA YOUNG ACADEMICS!

În oferta de bază oferim gratuit 5 activități gândite pe 5 domenii experențiale:
[cq_vc_tabs tabsstyle=”style2″ rotatetabs=”0″][cq_vc_tab_item tabtitle=”Academia cu Povești”]Oare mai citesc copiii în ziua de astăzi? O carte îi mai atrage în detrimentul tabletei și al telefoanelor? Noi credem cu tărie că DA, dacă li se trezește curiozitatea, pasiunea, sunt ajutați și îndrumați către cele mai potrive lecturi adaptate vârstei și intereselor copiilor.

Biblioteca afterului YOUNG ACADEMICS conține peste 300 de titluri de cărți cu povești, poezii, enciclopedii pe diverse domenii, albume de artă, cărți de istorie, geografie și știință.

Este o preocupare permanentă să aducem noi titluri și apariții pentru a le dezvolta copiilor apetitul pentru lectură și cunoaștere prin intermediul lecturii personale sau cu ajutorul profesorilor.

Cu fiecare carte aleasă, pornim într-o călătorie a cunoașterii lumii înconjurătoare, a cunoașterii situațiilor de viață din lumea reală, formăm valori și trăsături de personalitate, ne dezvoltăm imaginația, limbajul și ne îmbogățim vocabularul.

La ACADEMIA CU POVEȘTI aducem în fața elevilor autori, ilustratori, actori, redactori pentru ca aceștia să îi cunoască, să îi atingă, să vadă cât de ”reali” sunt și să îi ia la o serie de întrebări pentru a-i cunoaște mai bine.

CITIM ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ![/cq_vc_tab_item][cq_vc_tab_item tabtitle=”Academia cu Știință”]Ce rost au toate probleme și calculele de la matematică dacă nu le aplicăm și în viața de zi cu zi? Cum am putea să vedem cum se creează și se produc lucrurile sau fenomenele fără o învățate experiențială autentică?

La ACADEMIA CU ȘTIINȚĂ ne străduim să creăm contexte pentru a putea experimenta, aplica și analiza cunoștințele teoretice în activități practice!

Educația STEM este o provocare pentru formarea meseriilor și inovatorilor de mâine! 

Aplicăm STEM în știința, tehnologii, inginerie și matematică, folosind o abordare multidisciplinară și aplicată.

Și pentru că nu poți de unul singur să le faci pe toate și e demonstrat că unde sunt mai multe creiere sunt și mai multe idei, ACADEMIA CU ȘTIINȚĂ presupune activități bazate pe lucrul în echipă. Învățăm să lucrăm alături de ceilalți!

CreSTEM ȘI LUCRĂM ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ![/cq_vc_tab_item][cq_vc_tab_item tabtitle=”Academia cu Emoții”]De ce sunt copiii lipsiți de răbdare? Ce îi supără la școală sau la colegi? De ce se simt triști sau abătuți? Ce îi bucură sau îi animă cel mai tare? Care sunt elementele care aduc buna dispoziție și relaxare? Sunt emoțiile puse în strânsă legătură cu performanța școlară? 

La toate aceste întrebări, căutăm răspunsuri la ACADEMIA CU EMOȚII. În timp ce programa școlară pune foarte mult accent pe dezvoltarea cognitivă, noi considerăm că este important să acordăm atenție dezvoltării personale și emoționale pentru asigurarea succesului școlar și pentru dezvoltarea unei personalități complete și complexe.

Prin activitățile alese dorim să facem o călătorie spre interior pentru a putea oferi către exterior cea mai frumoasă variantă a noastră. Ne propunem să cultivăm empatia și grija față de sine și față de ceilalți, răbdarea, reziliența, să reducem stresul școlar și anxietatea, dezvoltăm inteligența socială și emoțională.

SIMȚIM ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ![/cq_vc_tab_item][cq_vc_tab_item tabtitle=”Academia cu Artă”]Când vă uitați în jur ce vi se pare frumos? Când copilul se plictisește cu ce alege să își umple timpul? Care este talentul lui? Ce pasiuni îi hrănesc cel mai tare sufletul și spiritul?

ACADEMIA CU ARTĂ dezvăluie copiilor toate frumusețile lumii înconjurătoare prin toate formele de artă: pictură, sculptură, arhitectură, muzică, dans, literatură, cinematografie.

De-a lungul istoriei au existat sute de artiști recunoscuți, români sau străini – pictori, sculptori, compozitori, actori cărora dorim să le spunem povestea pentru a le cunoaște viața, operele de artă și creațiile astfel încât viitorii consumatori de artă, copiii, să își formeze un spirit artistic și critic și de asemenea să cunoască tehnici de lucru și surse de inspirație pentru formarea unui spirit creator. Prin artă cunoaștem de asemenea istoria și geografia României și a lumii, formând abilitatea de a călători pentru a descoperi!

CONSUMĂM ARTĂ ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ![/cq_vc_tab_item][cq_vc_tab_item tabtitle=”Academia cu Proiecte/ Academia de Film”]Cum învățăm să învățăm? De unde ne inspirăm? Cum selectăm informația esențială și o ignorăm pe cea nefolositoare? Cum redactăm un text? Cum îl prezentăm în fața unui public? Cum oferim și primim feedback despre ceva ce am auzit, văzut sau prezentat?

Pentru toate aceste întrebări, am creat ACADEMIA CU PROIECTE. Temele sunt alese după preferințele și interesele copiilor, la fel și coechipierii. Forma de prezentare poate fi una la alegere sau una ghidată. Sursele de inspirație sunt sutele de enciclopedii sau albume, dicționare, cărți tematice, dar și mijloace digitale prin intermediul internetului.

De cele mai multe ori, copiilor, dar și adulților le este teamă să vorbească în public, cu atât mai mult când au ceva de prezentat. De aceea, noi considerăm că este necesar să formăm această abilitate încă din copilărie. 

ACADEMIA CU PROIECTE înseamnă pentru noi o formă de a exersa abilitatea de a vorbi in public, de a exprima punctul de vedere într-o formă concisă și coerentă și de a gestiona interacțiunea cu cei care te ascultă, primind sau oferind feedback.

*O dată la două săptămâni, ACADEMIA CU PROIECTE cedează locul ACADEMIEI DE FILM pentru o seară relaxantă și amuzantă petrecută alături de colegi.

PROIECTăm ȘI NE RELAXĂM ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ![/cq_vc_tab_item][/cq_vc_tabs]

Prețul lunar este de 1300 lei + 15 lei masa pe zi (transport inclus)