Mihaela

Profesor de sah
Info

Licentiata in Economie la Academia de Studii Economice si absolventa a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, Mihaela, profesor de șah in cadrul Young Academics, a devenit instructor de sah în urma absolvirii cursului recunoscut de Federația Română de Șah.
Are o vasta experiență în activitățile educaționale (colaborează cu mai multe centre școlare) și cunoștinte în educația și psihologia copilului.
Autoare a cărților de șah pentru copii ,,Micul sahist și ,,Invățăm sah cu Sclipi”, Mihaela încearcă să-i atragă pe copii să învețe ,,sportul minții” într-un mod plăcut și distractiv.

Poveștile, diagramele, rebusurile, ghicitorile și jocurile care se găsesc în aceste cărți constituie o modalitate placută de petrecere a timpului liber și de îmbogățire a vocabularului. Bucuria este deplină atunci când rezultatele obținute de copiii care participă la concursuri se văd în locuri fruntașe.

Acest opțional ajută la dezvoltarea capacităților intelectuale, îmbinând în mod armonios studiul și relaxarea. Entuziasmul copiilor care participă la acest curs atrage alți doritori, stimulând spiritul unei copetiții constructive.
Șahul este un joc al înțelepciunii, ideal pentru educarea tinerilor, un izvor de cunoaștere și autocunoaștere.

After School Young Academics acopera zonele 1 Mai, Domenii, Mihalache si Casin.