Mihaela

Profesor de Șah
Info

Licențiată în Economie la Academia de Studii Economice și absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, Mihaela, profesor de șah în cadrul Young Academics, a devenit instructor de șah în urma absolvirii cursului recunoscut de Federația Română de Șah.
Are o vastă experiență în activitățile educaționale (colaborează cu mai multe centre școlare) și are cunoștințe în educația și psihologia copilului.
Autoare a cărților de șah pentru copii ,,Micul șahist" și ,,Invățăm șah cu Sclipi”, Mihaela încearcă să-i atragă pe copii să învețe ,,sportul minții” într-un mod plăcut și distractiv.

Poveștile, diagramele, rebusurile, ghicitorile și jocurile care se găsesc în aceste cărți constituie o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și de imbogățire a vocabularului. Bucuria este deplină atunci când rezultatele obținute de copiii care participă la concursuri se văd în locuri fruntașe.

Acest opțional ajută la dezvoltarea capacităților intelectuale, îmbinând în mod armonios studiul și relaxarea. Entuziasmul copiilor care participă la acest curs atrage alți doritori, stimulând spiritul unei copetiții constructive.
Șahul este un joc al înțelepciunii, ideal pentru educarea tinerilor, un izvor de cunoaștere și autocunoaștere.

After School Young Academics acoperă zonele 1 Mai, Domenii, Mihalache și Cașin.