Young Academics este parte a Young Creativ SRL cu sediul în București, sector 1, Str. Aviator Maior Ștefan Sănătescu, Nr. 5. 

Young Academics respectă intimitatea dumneavoastră și se angajează să protejeze datele dumneavoastră cu caracter personal. Această politică de confidențialitate conturează modul în care protejăm datele cu caracter personal atunci când dumneavoastră accesați site-ul nostru sau le furnizați în mod direct și evidențiază drepturile de protecție pe care le aveți și cum legea va protejează.

Sumar al modulului în care folosim datele cu caracter personal 

Young Academics folosește datele personale furnizate direct de dumneavoastră necesare înscrierii la programele educaționale și culturale pe care le derulăm:

  • atunci când vă înregistrați datele dumneavoastră și/sau ale copilului dumneavoastră prin completarea formularelor electronice (e-formulare) de pe site-ul nostru sau cele în format editabil pe suport de hârtie  
  • atunci când suntem pe cale să încheiem un contract cu dumneavoastră și ulterior, pe durata derulării contractului, atunci când trebuie să ne îndeplinim obligații impuse de lege, când sunt necesare intereselor noastre legitime sau unei a treia persoane (de regulă, o autoritate publică)  
  • când avem acordul dumneavoastră, în scopuri de marketing; pentru acest caz puteți în orice moment să va retrageți acest acord.

Furnizăm altor persoane sau companii datele dumneavoastră cu caracter personal doar în anumite situații, după cum urmează: 

• persoanele care ne asistă în derularea activității noastre; 

• persoanele cu care colaborăm pentru realizarea activității noastre.

Ce informații colectăm?

Noi colectăm și procesăm datele dumneavoastră personale sau ale copilului dumneavoastră atunci când dumneavoastră interacționați cu noi și site-urile noastre, și atunci când dumneavoastră achiziționați resurse și/sau servicii de la noi. 

Acestea includ:

numele și prenumele dumneavoastră și al copilului și codul numeric personal al dumneavoastră și al copilului dumneavoastră 

vârsta dumneavoastră și/sau a copilului dumneavoastră/dată nașterii lui și orice informație medicală relevanță atunci când este necesară pentru noi să realizăm un serviciu 

adresa dumneavoastră de acasă, adresa dumneavoastră de email, numărul de telefon și locul dumneavoastră de muncă

detalii legate de plata dumneavoastră, inclusiv adresa de facturare și banca, atunci când achiziționați resurse sau servicii de la noi 

preferințele dumneavoastră privind marketingul, inclusiv orice acord pe care ni l-ați dat 

comunicările pe care ni le-ați trimis.

Cum folosim aceste informații?

Noi procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

• în vederea încheierii unui contract atunci când achiziționați resurse sau servicii de la noi. Acest lucru include: verificarea identității dumneavoastră; primirea plăților; comunicarea cu dumneavoastră (părinți/reprezentanți legali ai copiilor); servicii de relații cu clienții. 

• pentru a ne conduce activitatea și realizarea intereselor noastre legitime. 

• noi vom folosi informația dată de dumneavoastră pentru a va pune la dispoziție detaliile resurselor și serviciilor pentru care ne-ați contactat sau detaliile resurselor și serviciilor pe care ni le-ați solicitat. 

• pentru a răspunde la orice solicitare, comentariu sau plângere pe care ne-ați trimis-o. 

• noi monitorizăm utilizarea site-urilor noastre și serviciile on-line, și folosim informațiile dumneavoastră pentru a ajuta evaluării, îmbunătățirii și a proteja resursele noastre, conținutul, serviciile și site-urile atât online cât și offline. 

• folosim informația pe care o furnizați pentru a personaliza site-ul, resursele și serviciile pentru dumneavoastră. 

• folosim informația pe care o furnizați pentru a investiga orice plângere pe care ați formulat-o atât dumneavoastră cât și alte persoane despre site-ul nostru ori resursele și serviciile noastre. 

• vom folosi informația pe care o furnizați în cazul unor plângeri formulate autorităților, solicitări din partea autorităților, procese în fața instanțelor, de exemplu în cazul inspecției din partea unei autorități. 

• folosim datele personale ale unor persoane pentru a-i invita să facă parte din campanii de cercetare.

• și atunci când ne dați acordul, vă vom trimite informații de marketing în legătură cu resursele și serviciile noastre relevante sau alte resurse și servicii pe care noi vi le putem furniza.

Ce drepturi aveți?

Aveți dreptul de a ne cere o copie a datelor dumneavoastră personale; de a rectifica, de a șterge sau de a restricționa procesarea datelor dumneavoastră personale; de a obține datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție pentru înscrierea la programele educaționale și culturale sau pentru semnarea unui contract sau pe care ni le-ați furnizat cu acordul dumneavoastră într-un format citibil, și de a ne cere să transmitem aceste date unui alt operator.

În completare, în anumite circumstanțe puteți să vă opuneți procesării datelor personale (mai ales atunci când nu este nevoie să procesăm date personale pentru a satisface o cerință contractuală sau legală, sau când folosim datele personale în scop de marketing).

Aceste drepturi pot fi limitate, de exemplu, în măsura în care prin rezolvarea cererii dumneavoastră s-ar dezvălui date personale ale altei persoane, când drepturile dumneavoastră ar încalca drepturile unei a treia persoane (incluzând drepturile noastre), sau când ne solicitați să ștergem informații care ne sunt impuse prin lege să le păstrăm ori avem interese legitime să le păstrăm. 

Excepții relevante sunt prevăzute în Regulamentul UE 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecţia Datelor Personale (General Data Protection Regulation – GDPR). 

Pentru a vă exercita aceste drepturi sau pentru a obține alte informații, ne puteți contacta la adresa indicată mai jos. 

Dacă sunt aspecte nerezolvate, aveți dreptul să faceți o plângere la Autoritatea Uniunii Europene de Protecție a Datelor din orașul în care locuiți, munciți sau în care a intervenit o încălcare a drepturilor dumneavoastră. 

Cât timp îmi rețineți datele cu caracter personal?

Noi reținem datele cu caracter personal atâta timp cât impune legea sau atâta timp cât este necesar scopurilor pentru care noi procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este persoana responsabilă cu protecția datelor?

Responsabilul este Young Creativ SRL, această fiind entitatea cu care aveți o legătură sau care administrează site-ul pe care l-ați vizitat.

Cum pot lua legătura cu dumneavoastră?

Sperăm că v-am răspuns la întrebările pe care le-ați fi avut despre modul în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal. 

Dacă aveți alte întrebări despre modul în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau ați preferă să nu luați parte la campaniile de marketing ne puteți contacta la adresa din București, sector 1, Str. Aviator Maior Ștefan Sănătescu, Nr. 5 sau prin email la contact@youngacademics.ro.